U bent hier: Home › Nieuws › Nieuws

Nieuws

WIJC nieuws: Training gaat niet vanwege te hoge temperatuur
   (24-06-2019)

De droogtraining op de landijsbaan gaat vanavond (maandag 24 juni) NIET door.

De trainster, Bianca, raadt aan om als je toch actief wilt zijn dat heel extensief te doen, niet te lang én erbij te drinken.

Ook het skeeleren van de pupillen vanavond in Katwijk (trainer Christiaan Z) gaat NIET door.

(Terug naar boven)


WIJC nieuws: Droogtraining voor jongste jeugd GAAT NIET DOOR!
   (13-06-2019)

I.v.m. het slechte weer en de verwachte regen vervalt de droogtraining voor de jongste jeugd die training heeft van Nikita en Avery op donderdag 13 juni 2019.

(Terug naar boven)


WIJC nieuws: Lisa en Iris cs schaatsen komend seizoen voor Team Turner
   (08-06-2019)

Lisa van der Geest en Iris van der Stelt hebben, met de overige leden van hun marathonploeg, een nieuwe sponsor gevonden voor het komend jaar.

Persbericht d.d. 7 juni 2019:

Organisatieadviesbureau Turner is de nieuwe hoofdsponsor van het succesvolle Topdivisie marathonschaatsteam van Lisa van der Geest, Iris van der Stelt, Merel Bosma, Dieuwertje van Kalken en coach Jan-Martien van de Wetering. Dat maakten team en sponsor vandaag bekend in huize “De Boom” in Leusden. Het damesteam is al drie jaar op rij de beste ploeg in de hoogste divisie en heeft in Turner een passende partner gevonden.

Jeroen Visscher, managing partner van Turner, ziet veel parallellen tussen de marathonschaatsers en de organisatieadviseurs van Turner: “Als specialist in strategie-executie weten we hoe je ambitieuze resultaten behaalt en wat daarbij aan teamwork en volharding komt kijken, samen met onze relaties. Dat herken ik in deze meiden. Zij laten zien wat je, naast hun maatschappelijke carrières, kunt bereiken met deze instelling.”

Coach Jan-Martien van de Wetering somt de hoogtepunten van de afgelopen drie jaar op: “We zijn trots op het goud van de Alternatieve Elfstedentocht, in 2017 voor Lisa in 2019 voor Iris. Tel daarbij op het Open Nederlands Kampioenschap in 2018 voor Lisa en de KPN Cup van 2017/2018 door Iris. Ook Merel Bosma boekte afgelopen seizoen haar eerste overwinning. Juniorenkampioen Dieuwertje van Kalken werd afgelopen seizoen aan het team toegevoegd en werd meteen al vierde bij het NK massastart. Kortom, heel veel hoogtepunten en het komende seizoen zijn we onverminderd ambitieus.”

“Het past bij het sportieve karakter van Turner, om partner te zijn van deze topploeg”, vult Patrick Eppink, verantwoordelijk voor het sponsorschap binnen Turner, aan. “Zo organiseren we al elf jaar de Tour de Turner, een grootschalig wielevenement voor relaties. Ook nemen we regelmatig met relaties een kijkje achter de schermen bij topteams zoals Real Madrid en Ajax. We willen de dames actief betrekken bij dit soort evenementen, omdat hun verhaal ons en onze relaties inspireert. Daarnaast vinden we het belangrijk om een bijdrage te leveren aan ondernemende topsporters.”

Lisa van der Geest blikt terug op 30 januari, toen de vorige hoofdsponsor, mkbasics.nl, haar vertrek bekendmaakte. “Het was de dag voordat Iris van der Stelt de Alternatieve Elfstedentocht won. We wilden als een team graag door en hebben toen de schouders eronder gezet om een nieuwe sponsor aan te trekken. Die instelling werd herkend en gewaardeerd door Turner en dat zorgt voor onderling vertrouwen.”

Turner heeft een contract van een jaar afgesloten, met de intentie om zich voor langere tijd als hoofdsponsor aan de ploeg te verbinden. Andere sponsors blijven aan: CMP voor kleding, Cádomotus voor materiaal, Torq voor de sportvoeding en Cannondale stelt haar nieuwste racefietsen en mountainbikes ter beschikking, zodat de dames goed beslagen ten ijs zullen komen in oktober.

Over Turner
Organisatieadviesbureau Turner is gespecialiseerd in strategie-executie. Zij is de ‘kritische vriend’ voor haar relaties: Samen met de organisatie de strategie realiseren, met altijd het beoogde resultaat voor ogen. Waarbij niet alleen de prestatie verbetert, maar ook het vermogen om te veranderen. Kenmerkend zijn de mensen. Oprecht betrokken professionals, met kennis van het vak en de branche. Het bureau uit Leusden bestaat dit jaar 25 jaar en is specialist in de sectoren financiële dienstverlening, het onderwijs en de zorg.

(Terug naar boven)


WIJC nieuws: KPN NK Inlineskaten: Patricia pakt prijzen
   (31-05-2019)

Patricia Koot heeft tijdens het NK Inlineskaten al drie keer op het podium gestaan.

Het NK baan/weg wordt verreden in Wervershoof-Medemblik van 30 mei - 1 juni.

Tot nu toe werden er een 200m gereden, een 500m, 1000m, een punten/afvalkoers en een afvalkoers.
Patricia Koot rijdt mee bij de junioren B vanuit team RTC Zuidwest Inline

Patricia werd 5e op de 200m. Op de 500m haalde ze het podium met de 3e plaats. Bij de puntenkoers eindigde Patricia op de 2e plaats en bij de afvalkoers werd zij 3e.
Drie podiumplaatsen voor haar tijdens dit NK!

Wil je meer lezen over dit NK, kijk dan op schaatsen.nl en volg de laatste verrichtingen op zaterdag 1 juni.

(Terug naar boven)


WIJC nieuws: Tour de Lisse voor fietsende jeugdleden (aanmelden vóór 30 mei)
   (23-05-2019)

De Tour de Lisse 2019 vindt plaats van woensdag 19 t/m vrijdag 21 juni.

De Tour de Lisse wordt georganiseerd door een speciale commissie van RTV De Bollenstreek. Het evenement vindt in 2019 alweer voor de 43e keer plaats

De Tour de Lisse is de Tour de France in het klein. Drie dagen zijn er wedstrijden (start om 19.00 uur), waaronder een individuele tijdrit, een ploegentijdrit en een aantal criteriums. Net als in de echte Tour de France zijn er een gele, groen, witte en een bolletjestrui. Het snelste meisje rijdt in de roze trui.

De wedstrijden vinden plaats op het parcours van de RTV De Bollenstreek aan de Spekkelaan in Lisse.

Deelname staat open voor jongens en meisjes geboren tussen 1 januari 2006 en 31 december 2009. Het maakt niet uit of je wel of geen lid bent van een wieler- of mountainbikeclub.

Deelname aan de Tour de Lisse is helemaal gratis. Omdat de Tour een groot aantal trouwe en enthousiaste sponsors heeft, zijn er elke dag leuke prijzen te winnen. Ook voor wie niet als eerste over de finish komt!

Aanmelden kan tot uiterlijk 30 mei door een mailtje te sturen met je naam, geboortedatum, adres en woonplaats naar: .

Bekijk hier de flyer van Tour de Lisse

Schaatsers kunnen over het algemeen goed fietsen en in het verleden hebben dan ook al vele Warmondse jeugdleden met succes deelgenomen aan Tour de Lisse!

 

(Terug naar boven)


WIJC nieuws: Zomertrainingen zijn gestart
   (11-05-2019)

De zomertrainingen zijn gestart:

De meeste zomertrainingen zijn gestart. De senioren en wedstrijd pupillen en junioren zijn zich al aan het voorbereiden op de komende schaatsperiode.

Op maandag 3 juni begint de duin- en strandtraining voor de junioren (en senioren), aanvang 19.30 uur, Kon Astrid Boulevard Noordwijk aan Zee.

Op donderdag 6 juni start de droogtraining voor de jeugdige schaaters (6/7 - 12/13 jaar) op de landijsbaan in de Veerpolder. Aanvang 18.30 uur.

Zie voor het totaaloverzicht onder trainingen/zomertrainingen 

(Terug naar boven)

 Ogenblik a.u.b. ...