U bent hier: Home › Skeelerbaan › Wanneer komt er een skeelerbaan

Wanneer komt er een skeelerbaan

Wat ons betreft zo snel mogelijk.

Waarschijnlijk heeft u reeds vernomen dat de Raad van State onlangs uitspraak heeft gedaan in het Hoger Beroep  en dat alle bezwaren tegen “Het niet nodig hebben van een omgevingsvergunning voor de aanleg” ongegrond zijn verklaard.

Hiermee is een grote hobbel genomen en resteren er voor het uitschrijven van een Bijzondere Algemene Ledenvergadering, waarin de leden om goedkeuring wordt gevraagd, nog twee hindernissen.

  1. Overeenkomsten

    Het afronden van het opstellen van de benodigde overeenkomsten met de gemeente Teylingen te weten de Gebruiksovereenkomst en een nieuw Recht van Opstal.

    Deze twee overeenkomsten gaan hand in hand en we maken ons hard dat in geval van een gedwongen verhuizing we kosten neutraal op een mooie nieuwe locatie  inclusief opstallen en verdere faciliteiten, met die van de huidige kwaliteit, verder kunnen gaan.

  2. Financieel

Door de vertraging van ongeveer 2 jaar vanwege de rechtsgang door enkele bezwaarmakers zitten we ook met een duidelijke stijging van de realisatiekosten van bijna 50.000,-- . 

We zijn druk bezig om te zorgen dat de kosten voor realisatie en exploitatie beheersbaar blijven.

Bij de ALV zal ook een crowdfunding gestart worden, hopelijk met groot succes om zo het te lenen bedrag zo laag mogelijk te houden.

#RollenOf Stilstaan


Ogenblik a.u.b. ...